![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Дівчата, привіт! Хочу нарешті спробувати лазерну епіляцію, але ніяк не можу обрати салон у Києві. Та їх стільки, що очі розбігаються. Порадьте, будь ласка, як вибрати ідеальний салон лазерної епіляції? На що звертати увагу? Які лазери найефективніші, хто що робив, який результат був? Можливо, хтось знає перевірені місця в районі Нивок або недалеко. Буду дуже вдячна за поради
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Як пишуть на https://maximum.fm/yak-vibrati-nedor...kiyevi_n219943, лазерна епіляція - це ефективний спосіб надовго позбутися небажаного волосся. Однак результат безпосередньо залежить від кваліфікації фахівців та рівня обладнання. Щоб не розчаруватися у процедурі та не зіткнутися з побічними ефектами, важливо правильно вибрати салон лазерної епіляції у Києві. Нижче зібрані ключові критерії, на які варто звернути увагу:
1. Репутація. Перед тим, як записатися на процедуру, вивчіть відгуки на незалежних майданчиках, у Google-картах, соціальних мережах або форумах. Дивіться на частоту позитивних відгуків, а також на те, як заклад реагує на негативні коментарі. Довіру викликають салони з прозорою репутацією та активним зворотним зв'язком. 2. Кваліфікація майстрів. Лазерна епіляція вимагає не лише технічних навичок, а й глибоких знань у галузі дерматології, косметології. Уточніть, чи мають майстри медичну освіту, сертифікати про проходження навчання по роботі з лазером, і як часто вони проходять перепідготовку. 3. Обладнання, технології. Сучасні центри епіляції у Києві використовують діодні, олександритові, неодимові та гібридні 3D або ELOS апарати. Уточніть, які прилади застосовується, наскільки вони нові та чи сертифіковані вони в Україні чи ЄС. Чим новіша технологія, тим ефективніший і безпечніший результат. 4. Умови у салоні. Придивіться до чистоти приміщень, наявності стерильних інструментів, одноразових витратних засобів, засобів гігієни. Хороший лазерний центр обов'язково проводить консультацію, уточнює протипоказання, підбирає індивідуальні параметри впливу. 5. Прозорі ціни. Професійний бьюті-салон не приховує вартості епіляції та не нав'язує додаткові послуги. На сайті або в прайс-листі має бути актуальна інформація щодо зон та видів лазера. У Києві часто діють вигідні акції, але вони не повинні шкодити якості. 6. Наявність попередньої консультації. Безкоштовна консультація перед першим сеансом є ознакою серйозного ставлення до клієнта. Під час неї фахівець оцінює тип шкіри, структуру волосся, виключає протипоказання, пропонує оптимальний курс. При виборі лазерної епіляції у місті Києві, не поспішайте, не орієнтуйтеся тільки на низьку ціну. Переконайтеся у кваліфікації персоналу, рівні апаратури, надійності клініки. Грамотний підхід до вибору салону - це не тільки запорука гладкої шкіри, але і вашої безпеки та комфорту. |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
О, дякую за згадку про статтю! Я теж її читала, коли шукала салон — дуже по ділу написано. Особливо зверни увагу на наявність ліцензії та досвід спеціаліста. І ще — не соромся питати, який саме лазер використовують. Я, наприклад, хотіла діодний — мені він найкраще підійшов.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
І ще раджу дивитись, щоб обладнання було сучасним — не всі салони оновлюють апарати. І майстер має проводити консультацію перед першою процедурою, а не одразу — “на кушетку”. Це теж ознака професіоналізму.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Можливо ви можете порадити мені перевірені салони, де самі робите епіляцію?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
З радістю поділюся досвідом. Робила лазерну епіляцію в Києві, на Нивках https://epilaser.com.ua/ua/kontakty-3/ у студії EpiLaser. Дуже задоволена! Там працюють дівчата з медичною освітою, все стерильно, приємна атмосфера, сучасний діодний лазер. Уже після 3 процедур результат був помітний, волосся стало рідше і світліше. А після курсу - взагалі казка. Як на мене, не треба відкладати, усі мої коліжанки вже тут роблять лазерну епіляцію.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]()
Дякую за рекомендацію, а що по ціні? Як краще записуватися?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#8 |
Местный
|
![]()
У мене було 8 процедур, ходила раз на 3-4 тижні. Все залежить від типу волосся і зони. Побочок не було, максимум легке почервоніння після сеансу, але воно зникає за кілька годин. Головне — не засмагати перед процедурою і слухати поради майстра. Усю інформацію можна дізнатися на сайті студії лазерної епіляції epilaser.com.ua там є і контакти для запису. Ціни цілком адекватні, скажу так, менше, ніж у інших студіях, при цьому апарати якісні! Не бачу сенсу переплачувати.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#9 |
Местный
|
![]()
Дякую, буду записуватися
|
![]() |
![]() |
![]() |
#10 |
Местный
|
![]()
Потім діліться відгуком, цікаво послухати, але впевнена, що будете задоволені.
|
![]() |
![]() |
![]() |