Всім привіт, друзі! Хочу поділитися своїм нещодавнім досвідом відвідування японських ресторанів у Кривому Розі, надихнувшись статтею на
https://mycity.if.ua/dobirka-horoshy...-kryvomu-rozi/
Мене завжди приваблювала японська кухня, і Кривий Ріг виявився справжньою знахідкою в цьому плані. Першим у моєму списку був ресторан "Суші House". Інтер'єр затишний, персонал привітний. Замовив класичні роли "Філадельфія" та "Каліфорнія". Свіжість продуктів відчувається одразу, рис ідеально зварений, а соус ніжний та ароматний.
Далі я відвідав "Японський Дворик". Тут мене вразила різноманітність меню. Крім традиційних суші та ролів, пропонували також гарячі страви, такі як рамен та удон. Спробував рамен з морепродуктами – дуже ситно та смачно. Обслуговували швидко та професійно.
Ще один ресторан, який вартий уваги – "Сакура". Тут атмосфера більш вишукана, ідеально підходить для романтичної вечері. Мені сподобався їхній салат з водоростей та суші-торт. Оригінальна подача та неперевершений смак.
Всі три ресторани залишили позитивні враження. Звичайно, у кожного є свої особливості та переваги, але в цілому я задоволений якістю продуктів, обслуговуванням та атмосферою. Якщо ви шукаєте хороший японський ресторан у Кривому Розі, рекомендую звернути увагу на ці заклади. Не пошкодуєте!