Всім привіт! Хочу поділитися своєю історією, можливо, комусь вона виявиться корисною. Сам я з Одеси, і, на жаль, у моєму житті настав період, коли я серйозно захопився азартними іграми. Спочатку це здавалося просто розвагою, способом зняти стрес, але поступово це переросло справжню залежність. Почалися проблеми на роботі, з сім'єю, борги росли як снігова куля. Я розумів, що гойдаюся в прірву, але сам вибратися не міг.
Перепробував різні способи: читав книги, намагався контролювати себе, навіть кодувався у якоїсь бабусі – все без толку. Зривався і починав усе спочатку. Якоїсь миті я зневірився і вирішив, що це кінець.
Але, як кажуть, надія вмирає останньою. Один хороший знайомий порадив звернутися до центру
https://samara-med.com/likuvannya-igromaniyi/ "Samara-med". Спочатку я поставився до цього скептично, але вирішив спробувати, адже втрачати вже не було чого.
І знаєте, я не пошкодував! У "Samara-med" працюють справжні професіонали, які знають, як допомогти людям, які потрапили в таку саму ситуацію, як і я. Індивідуальний підхід, грамотна психотерапія, підтримка та розуміння – це те, що я отримав там. Мені допомогли розібратися в причинах моєї залежності, навчили справлятися з потягом до гри і знову побудувати своє життя.
Зараз я вже майже рік не граю і почуваюся зовсім іншою людиною. Знову налагодилися стосунки з сім'єю, повернувся інтерес до роботи та життя загалом.
Тому, якщо ви чи ваші близькі зіткнулися з проблемою ігрової залежності, не впадайте у відчай! Зверніться до "Samara-med" - вони реально допомагають.