Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 22.07.2025, 19:07   #1
Solomiya
Новичок

По умолчанию Потрібен пансіонат для мами з деменцією.

Доброго дня, шановна спільното! Я у відчаї і мені дуже потрібна ваша порада. У моєї мами, їй 78 років, хвороба Альцгеймера, яка швидко прогресує. Останнім часом вона стала зовсім безпорадною, майже не впізнає близьких, потребує цілодобового нагляду. Я фізично не можу забезпечити їй необхідний догляд, оскільки маю маленьких дітей та роботу. Шукаю в Києві або найближчому передмісті не просто будинок для літніх, а спеціалізований заклад, де персонал має досвід роботи саме з такими пацієнтами. Де є медичний контроль, можливо, психіатр у штаті, і де розуміють, як поводитися з людиною, яка втрачає пам'ять. Буду безмежно вдячна за будь-які контакти чи відгуки.
Solomiya вне форума   Ответить с цитированием
Старый 22.07.2025, 19:09   #2
barine
Местный

Щиро співчуваю вашій ситуації — це справді дуже складно і морально, і фізично. З власного досвіду можу порадити звернути увагу на «Гута Грін» — це пансіонат для літніх, який розташований недалеко від Києва, у затишному та мальовничому місці, де чисте повітря і спокійна природа створюють сприятливу атмосферу для людей похилого віку. Особливо важливо, що тут працює персонал, який має досвід догляду за пацієнтами з деменцією, хворобою Альцгеймера та іншими віковими змінами — у штаті є медсестри, доглядальниці й лікарі, які слідкують за станом мешканців щодня. Є індивідуальний підхід до кожного підопічного, організоване харчування, режим, а також можливість залучення психолога чи психіатра при потребі. Саме такі умови — турботливий нагляд і спеціалізована підтримка — є вкрай важливими, коли йдеться про людей з втратами пам’яті. Тому якщо шукаєте не просто проживання, а по-справжньому безпечне і людяне місце, це гарний варіант для розгляду.

barine вне форума   Ответить с цитированием
Ответ