Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 18.07.2025, 20:15   #1
Oksim
Местный

По умолчанию Хостел для інтроверта — місія (не)здійсненна?

Вітаю шановне панство. Звертаюся з делікатним питанням. Я людина, яка дуже цінує особистий простір і тишу, для відновлення енергії мені потрібна самотність. Уявлення про хостел у мене — це постійний рух, спілкування, шум. Але їхати до Києва треба, а бюджет обмежений. Скажіть, будь ласка, чи існують у Києві хостели з більш спокійною атмосферою, де можна було б усамітнитися? Можливо, є варіанти з капсульними ліжками або якимись шторками, що створюють ілюзію приватності? Чи це все утопія, і мені доведеться обирати між економією та душевним спокоєм?
Oksim вне форума   Ответить с цитированием
Старый 18.07.2025, 20:16   #2
Solomiya
Новичок

Повністю розумію ваші вагання, бо сам не фанат хостельної метушні. Але мушу сказати — приємно здивувався, коли зупинився в хостелі UAHOSTEL у Києві. Там дійсно є варіанти, де можна зберегти особистий простір. По-перше, частина ліжок має щільні шторки, що повністю ізолюють від сторонніх очей — ніби свій маленький кокон. По-друге, атмосфера в самому хостелі доволі стримана: відвідувачі переважно подорожуючі дорослі люди, а не тусовочна молодь. У кімнатах панує тиша, особливо вночі, адміністрація стежить за дотриманням порядку. Сам простір організовано так, що можна знайти куточок для спокійного читання або просто побути з собою. Якщо ви шукаєте хостел Київ, де приватність не пусте слово — рекомендую звернути увагу на UAHOSTEL, бо там справді не доведеться жертвувати комфортом заради економії.

Solomiya вне форума   Ответить с цитированием
Ответ