Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 01.05.2025, 14:31   #1
Kurazch
Местный

По умолчанию Допомога і волонтерство

Що для вас означає допомога? Чи донатите ви на потреби віськових?
Kurazch вне форума   Ответить с цитированием
Старый 01.05.2025, 20:33   #2
Kataklizm
Местный

Цитата:
Сообщение от Kurazch Посмотреть сообщение
Що для вас означає допомога? Чи донатите ви на потреби віськових?
Допомога для мене — це не просто про гроші чи речі. Це про те, щоб бути поруч, коли тебе справді потребують. Підтримка може бути різною: слово, діло, присутність, і так — донати. Я регулярно допомагаю нашим військовим, бо це мінімум, що я можу зробити, поки вони закривають нас собою. Мені близький підхід, коли бізнес не залишається осторонь. Наприклад, мене справді вразила історія, як технологічна компанія DroneUA перетворилася на гуманітарного партнера під час війни — якщо цікаво https://givingtuesday.ua/intervyu/dr...id-chas-vijny/ раджу почитати. Це не просто добрі справи — це приклад, як мислення і дії підприємців можуть реально рятувати життя.

Чому варто звернути увагу саме на цей формат допомоги? Бо це більше, ніж разова підтримка. Це система, в якій технології, логістика і людяність працюють разом. І це не "одноразовий донат на совість", а продуманий підхід, коли допомога справді потрапляє туди, де вона потрібна, і в тому вигляді, в якому її чекають.
Kataklizm вне форума   Ответить с цитированием
Ответ