![]()  | 

| 
	|||||||
| Транспорт Городской транспорт города, дороги, проблемы перевозок. Пожелания и обсуждения. | 
![]()  | 

| 
		 | 
	Опции темы | 
| 

| 
		#1 | 
| 

Местный 

| 

Давно мрію навчитися їздити на автоматі, бо мені механіка здається занадто складною — ці всі передачі та зчеплення тільки додають стресу. Шукаю автошколу в Києві, де можна навчитися їздити саме на автоматі. Щоб все було зрозуміло, без зайвих нервів, і інструктор був адекватний.

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#2 | 
| 

Местный 

| 

Коли я вирішив навчитися їздити на автоматі, теж шукала нормальну школу, де мені не будуть пів уроку пояснювати про "магічні" передачі. Автошкола Академія Водіння №1 https://av-k.com.ua/ru/  у Києві має чудові курси водіння для автоматичної коробки передач, і я навчалася там на Volkswagen Polo — реально зручно. Інструктори дуже класні, наприклад, Валерій Осипенко, він має терпіння навіть для самих "нелюбителів" водіння. Він так пояснював, що після кількох занять я вже почувалась як риба у воді. Жодних непотрібних деталей, все чітко, зрозуміло і по суті. Плюс, навчання проходить не тільки на автодромі, а й у місті, що реально допомагає швидше звикнути до дорожньої обстановки.

| 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#3 | 
| 

Местный 

| 

Я водійське посвідчення отримала 2 роки тому, також відразу вчилася їздити на автоматі, так як в нас в сім'ї саме автомат, тому не було потеби вчитися на механіці. Я навчалася в автошколі Чайка. Я дуже задоволена рівнем знань та навичок, які отримала від свого інструктора. Навчатися було легко і комфортно, заняття проходили в спокійній обстановці. Інструктору завжди вдавалося знайти до мене підхід, заспокоїти коли потрібно було і підтримати. Мені дуже подобалося вчитися і зараз я вже впевнено вожу авто, можу спокійно сама їхати на далекі відстані. Залишу вам посилання на сайт цієї школи. Тут https://chayka-school.com.ua/ru/cour...ers/for-women/ можете більш детально почитати про їхні послуги. Впевнена ви будете задоволені їхніми послугами.

Цитатами следует пользоваться только тогда, когда действительно не обойтись без чужого авторитета. Артур Шопенгауэр  | 
| 
		 | 

| 
| 

| 
		#4 | 
| 

Местный 

| 

Я вчився водінню в https://turbo-drive.od.ua/ і дуже задоволений їхніми інструкторами!

| 
| 
		 | 

| 
![]()  | 

| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |

| 

|