![]() |
|
|||||||
| Образование и трудоустройство ВУЗы и школы, курсы, семинары, тренинги, лекции... Трудоустройство. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Допомагаю дитині з домашнім завданням з української мови і сама заплуталася. Потрібно знайти всі додатки та обставини в тексті, а я вже й забула, на які питання вони відповідають. Хто знає ресурс, де це пояснюється на пальцях, щоб я могла пояснити малечі?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Це класична ситуація, я сама часто згадую шкільні правила разом із дітьми. Іноді здається, що все просто, а на ділі виникають питання навіть у дорослих. Я зазвичай не шукаю відповіді в старих підручниках, бо вони занадто складні. Для таких випадків у мене в закладках є портал Джерело, там завжди є актуальна інформація з навчання. Мені дуже допомогла їхня стаття, де детально описані всі члени речення в українській мові https://dzhereloua.com/6906/ . Там усе подано у вигляді зрозумілих схем та прикладів, що значно полегшує процес навчання. Ми з сином разом прочитали цей матеріал, і він швидко зрозумів різницю між підметом та додатком. Зайдіть на цей сайт, впевнена, що ви швидко розберетеся з усіма труднощами. Це зекономить вам купу часу та нервів під час виконання уроків.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
| Опции темы | |
|
|