![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Моя подруга шукає хороший засіб для догляду за волоссям, оскільки в неї воно пошкоджене після фарбування та постійного використання фену. Вона хоче знайти щось ефективне, що допоможе відновити структуру волосся і поверне йому здоровий вигляд. Можливо, порадите якийсь засіб з натуральними інгредієнтами та без алергенів? Бачив, що на сайті truffle.od є цікаві варіанти, але хотів би дізнатись більше про конкретний продукт.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Пользователь
|
![]()
HAIRMED R3 Keratin re-building fluid — чудовий вибір для волосся, що потребує інтенсивного відновлення після хімічного або термічного впливу. Відновлює структуру волосся, роблячи його більш щільним і об'ємним. Завдяки гідролізованому кератину і колагену, цей флюїд швидко проникає в структуру волосся, додаючи йому блиску та слухняності. Захищає від пошкоджень, спричинених фарбуванням, завивкою та тепловою обробкою, ідеально підходить для повсякденного використання. Формула не містить алергенів, SLES і парабенів, що робить його безпечним навіть для чутливої шкіри голови.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 | |
Местный
|
![]() Цитата:
|
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
А чому б вам не спробувати кератин https://keratinpro.ua/keratin/ ? Спробуйте, купити просто з доставленням, а зробити процедури легко самостійно в комфорті свого дому. Кератин допоможе вам випрямити волосся, зменшити його кучерявість і зробити його більш слухняним. Після кількох застосувань ви будете вражені результатом. Спробуйте, і ви побачите швидкі зміни.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Дякую за рекомендації!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
Після кількох невдалих спроб знайти підходящу косметику для волосся, я нарешті натрапила на Brazil-Prof онлайн магазин професійної косметики для волосся Вибір продуктів величезний, а якість на найвищому рівні. Придбала професійний шампунь і кондиціонер для відновлення волосся, і вже після кількох використань помітила, що волосся стало більш здоровим, м’яким та блискучим. Якість упаковки також на висоті — товар не пошкоджений, доставлено дуже швидко. Крім того, у магазині є безліч корисних порад щодо вибору косметики для різних типів волосся, що допомогло мені зробити правильний вибір. Задоволена на всі 100% і точно буду замовляти тут і надалі!
|
![]() |
![]() |
![]() |