![]() |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт, дівчата! Може, хтось поділиться досвідом, як налагодити відносини зі свекрухою? Ми з чоловіком одружені вже три роки, але моя свекруха досі ставиться до мене досить прохолодно і часто критикує мій спосіб ведення домогосподарства чи виховання дітей. Як можна знайти спільну мову, щоб не створювати напругу в родині?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Привіт! О, як я тебе розумію, це може бути дійсно випробування. На жіночому порталі МАМ https://mam.in.ua/ я знайшла декілька корисних статтей та публікацій на тему відносин зі свекрухою, які допомогли мені покращити атмосферу вдома. Рекомендую тобі почитати про техніки ефективного спілкування. Наприклад, важливо завжди підтримувати спокій та вислуховувати її точку зору, навіть якщо не згодна. Спробуй знайти спільні інтереси чи зайняття, яке можна робити разом, це може зблизити вас. Також важливо говорити про свої почуття відкрито, але тактовно, щоб вона зрозуміла твої границі. Намагайся висловлювати вдячність за добрі вчинки і частіше згадувати про позитивні моменти, які ви разом пережили. Це може значно поліпшити ваші стосунки!
|
![]() |
![]() |
![]() |