Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 24.04.2023, 15:58   #1
Builder
Местный

По умолчанию Де придбати велосипед в Одесі?

Привіт, хочу купити велосипед в Одесі, але незнаю з чого почати. Які бренди кращі та де краще купувати? Які розміри варто обирати? І скільки мені бюджету потрібно мати? Буду дуже вдячний за допомогу!
Builder вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.04.2023, 15:58   #2
German333
Местный

Привіт, я купував велосипед в Одесі не так давно. Загалом, варто обирати за власними потребами. Якщо вам потрібен для їзди по місту, то гірський вам не потрібен. Щодо брендів, можу порадити Focus, Specialized або Trek. Розмір обирайте в залежності від зросту. А на рахунок бюджету, то краще відводити не менше 8000 гривень.
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.04.2023, 15:59   #3
German333
Местный

Дякую за поради. Тепер мені зрозуміло, що мені потрібно. Але я все ще не знаю, яка модель краще. Чи можна щось порекомендувати? Порадьте будь ласка хоча б якусь конкретну модель.
German333 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.04.2023, 16:02   #4
gonshchik_petr
Местный

Цитата:
Сообщение от Builder Посмотреть сообщение
Привіт, хочу купити велосипед в Одесі, але незнаю з чого почати. Які бренди кращі та де краще купувати? Які розміри варто обирати? І скільки мені бюджету потрібно мати? Буду дуже вдячний за допомогу!
Можу сказати що в цілкому є дуже багато непоганих варіантів для покупки. Я можу тобі порадити подивитись велосипед в Одесі https://allo.ua/ua/odesa/velosipedy/ в інтернет магазині "Алло" зверніть увагу на модель Trek Marlin 5. Вона підійде для новачків і коштує приблизно 13 000 гривень. Її плюси - це легка вага, зручне управління, гідна передача та дуже гарний дизайн.

Крім того, цей велосипед має надійну конструкцію та досить довгу гарантію. Якщо вам зручно, можна оформити доставку на сайті або зайти в магазин і подивитися на модель у живу. Бажаю успішної покупки!

gonshchik_petr вне форума   Ответить с цитированием
Ответ