![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт, хочу купити велосипед в Одесі, але незнаю з чого почати. Які бренди кращі та де краще купувати? Які розміри варто обирати? І скільки мені бюджету потрібно мати? Буду дуже вдячний за допомогу!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Привіт, я купував велосипед в Одесі не так давно. Загалом, варто обирати за власними потребами. Якщо вам потрібен для їзди по місту, то гірський вам не потрібен. Щодо брендів, можу порадити Focus, Specialized або Trek. Розмір обирайте в залежності від зросту. А на рахунок бюджету, то краще відводити не менше 8000 гривень.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Дякую за поради. Тепер мені зрозуміло, що мені потрібно. Але я все ще не знаю, яка модель краще. Чи можна щось порекомендувати? Порадьте будь ласка хоча б якусь конкретну модель.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Крім того, цей велосипед має надійну конструкцію та досить довгу гарантію. Якщо вам зручно, можна оформити доставку на сайті або зайти в магазин і подивитися на модель у живу. Бажаю успішної покупки! ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |