Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 10.08.2024, 18:44   #1
хх8хх
Местный

По умолчанию Виправлення прикусу без брекет-систем

Хтось з вас пробував виправляти прикус без використання брекет-систем? Я чув, що є інші варіанти, але не знаю, наскільки вони ефективні. Чи можу я отримати якісь поради або рекомендації? Мене цікавить, як можна досягти результатів без постійного носіння брекетів. Якщо у когось був досвід, поділіться, будь ласка, де в Києві краще звернутися за допомогою!
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.08.2024, 19:21   #2
Lalina
Местный

Привіт! Я сама не так давно шукала, як можна виправити прикус без брекетів і натрапила на стоматологічну клініку D.Ante. Там мені розповіли про елайнери, які можуть бути чудовою альтернативою брекет-системам. Якщо ти хочеш дізнатись, де поставити елайнери Київ , то в D.Ante це зроблять дуже професійно. Можуть надати всю потрібну інформацію і допомогти з вибором. Я була вражена результатами, і зручність у носінні елайнерів виявилася значно більша, ніж я очікувала. Тому, якщо ти шукаєш ефективний спосіб без брекетів, рекомендую звернутися туди!
Lalina вне форума   Ответить с цитированием
Ответ