![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Я шукаю якийсь хороший магазин з пропозиціями чоловічого одягу та аксесуарів зі знижками. Що б порадили глянути по магазинам, брендам? Дякую наперед за допомогу і поради.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Для початку, дуже важливо з'ясувати, в якому напрямку ви шукаєте.
Наприклад, чи цікавлять вас спортивні речі, класичний стиль, або ви шукаєте щось більш ексклюзивне та незвичайне? |
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Мені подобається класичний стиль, але також шукаю якісні аксесуари, які можна було б використовувати в різних образах. Ви де зазвичай вибираєте такі речі?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Привіт! Я б порекомендував комбінувати прості речі з дизайнерськими, щоб не перебільшувати з іміджем. Наприклад, можна поєднувати джинси з класичними туфлями Gucci або спідницю з Prada кедами. Також, аксесуари, такі як сумки, ремені, годинники, можуть бути навіть б/у.
Я б порадив звернути увагу на пропозиції від бренду Gucci https://helen-marlen.com/ua/brands/gucci в магазині Хелен-Марлен. Вони мають чудову колекцію чоловічого одягу, що поєднує класику з сучасністю, та дуже високу якість виробів. Також у них є широкий вибір аксесуарів - від шарфів до годинників, які можуть доповнити будь-який образ. ![]() |
![]() |
![]() |
![]() |