Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 26.02.2023, 22:39   #1
PiraniA11
Пользователь

По умолчанию Купівля дитячого автокрісла у Львові

Привіт друзі! У мене є маленький синок, і ми з дружиною часто його беремо з собою в різні поїздки. Щоб така поїздка була безпечною, хочемо придбати дитяче автокрісло, але не знаємо яке краще обрати. Порадьте якісне та зручне дитяче автокрісло, та інтернет-магазин де його можна купити.
PiraniA11 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.02.2023, 22:40   #2
Mistika24
Местный

Привіт! Дитину в автомобілі, треба возити обов'язково в дитячому автокріслі. Ми з чоловіком також нещодавно купували сину таке автокрісло. Тобі можу підказати магазин де його купували, там є з чого обрати.
Mistika24 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.02.2023, 22:41   #3
PiraniA11
Пользователь

Я це чудово розумію, тому і хочу його чим швидше купити. Підкажи, будь ласка, яке саме дитяче автокрісло ви з дружною купували, та в якому інтернет-магазині? Завчасно дуже вдячний!
PiraniA11 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.02.2023, 22:42   #4
Mistika24
Местный

Я звикла перед будь-якою покупкою читати відгуки, щоб зрозуміти варто купувати товар, чи ні. Придбали ми дитяче автокрісло Britax-Romer сірого кольору, в інтернет-магазині у Львові https://allo.ua/ua/l-viv/detskie-avtokresla/ оскільки в даному магазині є все що потрібно, і ціни хороші.
Дитяче автомобільне крісло підходить віковій групі від 15 місяців до 12 років (зріст від 76 см до 150 см). Іншими словами, його можна використовувати протягом багатьох років. Можна регулювати спинку в положення для сну, щоб дитина могла повноцінно відпочити в поїздці. Якщо малюкові хочеться пограти або подивитися у вікно, я обираю максимально зручне для нього положення спинки, щоб поїздка принесла йому задоволення.
Mistika24 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ