![]() |
|
|||||||
| Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
Регистрация: 11.06.2021
Сообщений: 4,991
|
Агар-агар – сильнодіючий желюючий агент рослинного походження, який видобувають із червоних водоростей, що ростуть у тропічних та субтропічних морях. У кулінарії агар-агар використовують як загусник і стабілізатор для приготування зефіру, мармеладу, зефіру, суфле, для загусання соусів, закріплювача кремів. Крім того, його активно використовують у молекулярній кухні. Більше інформації на сайті: cacao-bob.ua/tovary/agar-agar
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|