![]() |
|
Обсуждение товаров и услуг Обсуждение товаров и услуг, торговых марок, продукции, качества сервиса, в т.ч. коммунального, прав потребителя и т.п. |
![]() |
|
Опции темы
![]() |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт. Мені ось нахвалювали міні-трактори від нідерландських виробників. Хтось розбирався, порівнював, коли вибирав? Що могли б підказати? Бо сам вибираю собі зараз такий агрегатик )
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Я не думаю, що це найкращий варіант. Є ж багато достойних виробників.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
В магазині Minitractor-ukr обирайте трактора https://minitractor-ukr.com.ua/ua/c66-n/filter/m-5 , тут ви знайдете кращий вибір. Можна обрати по виробнику, ціні, потужності під свої потреби та бюджет Якщо у вас виникнуть труднощі з підбором, можете запитати у консультанта. Доставляють трактори по всій Україні, тому регіон проживання вашого неважливий.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Местный
|
![]()
Також шукаю надійну техніку.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
Перейдіть в магазин Все мотоблоки, у них можна придбати якісну сільськогосподарську техніку, яка стане незамінною для роботи на ділянці. Великий вибір мотоблоків, тракторів та іншої техніки дозволяє знайти оптимальний варіант для будь-яких потреб. Крім того, можна ознайомитись з детальними характеристиками та отримали консультації, що допомагає зробити правильний вибір.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#7 |
Местный
|
![]()
Доброго дня, я можу в свою чергу порекомендувати цей магазин https://agrotechnika.com.ua/mototractory у них прямий дуже великий вибір і співвідношення ціни і якості на найвищому рівні. Загалом я всю техніку для ферми купувала саме тут, тому що відповідальна за постачання
|
![]() |
![]() |
![]() |