![]() |
|
|||||||
| Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Вітаю всіх. Ми з сестрою шукаємо пансіонат для мами, їй 82 роки, потрібен догляд, контроль ліків та харчування. Але бюджет у нас обмежений. Чи можна вкластися до 20 тисяч гривень на місяць і при цьому отримати нормальні умови?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Новичок
|
Доброго дня! Якщо розглядаєте варіанти в Київській області, то зверніть увагу на пансіонат для літніх людей «Гута Грін». Він розташований неподалік від Києва, у тихому та дуже мальовничому місці з чистим повітрям, що добре впливає на самопочуття людей похилого віку. Там забезпечують п’ятиразове харчування, медичний нагляд, контроль прийому ліків і допомогу у повсякденних справах. Великий плюс у тому, що можна обрати різні варіанти проживання — від кімнат на кілька осіб до більш комфортних окремих номерів, і завдяки цьому реально знайти рішення в межах обмеженого бюджету. У закладі працюють досвідчені медсестри, організовуються заняття ЛФК, є догляд за людьми з різними потребами. Ціни там цілком прийнятні, а точну суму підкажуть після консультації, враховуючи стан здоров’я та обраний тип розміщення. Думаю, для вашої мами це може бути оптимальний варіант, щоб вона почувалася у безпеці та під наглядом, а ви були впевнені, що вона отримує належний догляд.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Я не знаю щодо пансіонатів, тож дякую за рекомендації! Проте, можу порекомендувати чудовий медичний центр з гарним підхождом до літніх людей: https://medzdrav.com.ua/. Щиро раджу звертатися.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|