Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 26.10.2021, 12:57   #1
Flex2121
Местный

По умолчанию Покупка житла у Львові.

Ми вже довго думали над купівлею житла у Львові. І зараз у нас є така нагода. І тепер стоїмо перед приємним, але дуже відповідальним вибором. Можливо, хтось був на нашому місці або хтось знає хороший сайт присвячений цьому питанню. Поділіться, будь ласка, ресурсом. Заздалегідь дякую.
Flex2121 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.10.2021, 23:05   #2
Olgita
Местный

Ось будь-ласка сайт, який допоміг з покупкою житла не одній людині https://vdoma.online/residential-complexes/1/halytskyi новобудови в галицькому районі. І ми знаємо його не з чуток. Тут зібрана найповніша та найактуальніша інформація з цього питання. Загалом самі заходьте та переконайтеся. Удачі.
Olgita вне форума   Ответить с цитированием
Старый 27.10.2021, 06:37   #3
thewriter
Новичок

По умолчанию It means you are going to be promoted.

It means you are going to be promoted.
When your personal life is gone, remember to notify me, it means you are going to be promoted.
I very much agree with this sentence, life and work, we choose to work because of life, and work makes us neglect life. When you want to get promoted, you have to sacrifice more of your private time to work.
Choice is a very interesting thing, and when you make a choice, it also means that you will lose something very pity.
thewriter вне форума   Ответить с цитированием
Ответ