![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Привіт! Я відкриваю свій магазин і планую закуповувати солодощі оптом. Важливо знайти постачальника, у якого є широкий асортимент, хороші ціни і якісна продукція. Чи є у вас досвід купівлі солодощів оптом? Може, хтось може порадити надійних постачальників, які працюють безпосередньо з магазинами або з підприємцями? І взагалі, на що слід звертати увагу при виборі постачальника: ціна, асортимент, чи є додаткові умови співпраці? Буду вдячний за рекомендації!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Якщо ти шукаєш надійного постачальника солодощів оптом, я можу порекомендувати магазин Evrika – https://evrika.vn.ua/. Це інтернет-магазин, який займається оптовою торгівлею і має великий асортимент товарів, зокрема, солодощів. У них є не тільки традиційні солодощі, але й новинки, тому ти завжди знайдеш актуальні продукти для свого магазину. Важливий момент – у Evrika завжди намагаються пропонувати конкурентні ціни і гнучкі умови співпраці, що вигідно для бізнесу. Крім солодощів, у них є і інші товари, наприклад, іграшки та канцелярія, що також може бути корисним, якщо плануєш розширювати асортимент.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Привіт! Я вирішила повністю відмовитись від цукру, але не знаю, де знайти смачні й корисні замінники цукру та інші продукти без нього. Підкажіть, будь ласка, магазин, де можна знайти такі товари?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Я теж вирішив відмовитись від цукру і почав купувати все через Greenleaf https://greenleaf.com.ua/uk/shop/ У них великий вибір здорових продуктів без цукру, різноманітних замінників і навіть спеціальних дієтичних товарів для людей, що худнуть або мають проблеми з рівнем цукру в крові. Також у них є багато веганських продуктів і товарів для людей з непереносимістю глютену або лактози. Дуже зручний магазин з хорошими цінами і якісними товарами!
|
![]() |
![]() |
![]() |