Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Объявления. Частные и некоммерческие > Признания и пожелания

Признания и пожелания Признайтесь в любви, поздравьте друга с днем рождения, пожелайте всем…

Ответ

Опции темы
Старый 24.03.2026, 02:10   #1
Lalina
Местный

По умолчанию Як побажати гарного вечора красиво

Дівчата, підкажіть якісь цікаві ідеї. Хочу якось по-особливому побажати гарного вечора коханій людині, але звичайне «добраніч» уже трохи приїлося. Може, хтось знає гарні фрази чи вірші, щоб це звучало справді щиро та затишно? Буду дуже вдячна за ваші варіанти!
Lalina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.03.2026, 02:44   #2
хх8хх
Местный

Мені здається, що найкраще працюють слова, які передають турботу про спокій та відпочинок рідної людини. Знаєте, такі фрази, від яких одразу стає спокійно на душі. Можна написати про теплий чай, м'яку ковдру або просто про те, як ви чекаєте на спільний відпочинок. До речі, якраз підбирала варіанти, як побажати гарного вечора красиво https://zatyshok.net.ua/44145/ , там онлайн журнал Затишок зібрав дуже ніжні та не банальні тексти. Я тепер часто звідти щось беру, бо там немає цих старих листівок з блискітками, тільки приємні слова. Спробуйте теж подивитися, впевнена, знайдете щось своє.
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Ответ