![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Всім привіт! Шукаю хорошу піцерію в Києві. Можливо, хто-небудь може порекомендувати місце, де готують справжній шедевр? Бажано з хорошим вибором начинок і можливістю доставки. Чекаю на ваши поради!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
Привіт! Я нещодавно відвідав піцерію 'Mama Mia' на Оболоні. Там готують справжній італійський смак! Рекомендую спробувати їх "Quattro Formaggi", це просто диво. А щодо доставки - їхні кур'єри завжди оперативно привозять замовлення.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Привіт! Я також хотів би порекомендувати піцерію в Києві. З останніх відкриттів мені найбільше подобається 'Pizza Paradiso' на Лівому березі. У них величезний вибір начинок і чудова тісто. Якщо ти фанат гострого, спробуй 'Diavola', вона просто вражає!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 | |
Местный
|
![]() Цитата:
Їх піца https://dominos.ua/uk/kyiv/pizza/ просто вражає своєю соковитістю та смаком. Також хочу відзначити швидку доставку та гарний сервіс. З Domino's можна дружити ![]() ![]() |
|
![]() |
![]() |
![]() |
#5 |
Пользователь
|
![]()
Спробуйте піцу в "Тітка Белла" на Подолі, найсмачніша піца в Києві!
|
![]() |
![]() |
![]() |
#6 |
Местный
|
![]()
Попробуйте заказать пиццу в ресторане Monoпіца https://kyiv.monopizza.com.ua/ru/promotions Там акции постоянно проводят, и есть возможность выгодно купить сразу несколько, что неплохо экономит средства. Я очень часто тут заказы делаю, мои домашние все пиццу очень любят! Я ее даже детям даю, так как уже точно знаю, что готовят там всегда из свежих и качественных продуктов. И плюс - она неимоверно вкусная!
![]() |
![]() |
![]() |
![]() |