Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 04.02.2026, 14:25   #1
Xiaomi
Пользователь

По умолчанию Діно Family Barbershop у Вінниці

Хочу поділитися своїм досвідом відвідування Діно Family Barbershop у Вінниці. Вперше потрапивши туди з дітьми, одразу відчув атмосферу затишку та турботи. Тут не просто стрижуть – тут вміють зробити процес комфортним і навіть цікавим для найменших. Майстри дуже уважні, професійні та терплячі, а салон оформлений у веселому, яскравому стилі, що створює відчуття справжньої пригоди для малечі.

Особисто мені сподобалося, що тут враховують усі побажання клієнтів і завжди підказують варіанти стрижки, які пасуватимуть саме вам чи вашій дитині. Крім того, барбершоп зручно розташований: м. Вінниця, вул. Келецька, буд. 61а, тож дістатися сюди легко як пішки, так і на авто.

Якщо хочете глянути на їхні роботи або дізнатися більше, рекомендую зазирнути на їхній Instagram: https://www.instagram.com/dino_kids_...&utm_source=qr . Там можна побачити приклади стрижок і навіть підглянути ідеї для своєї дитини. Від себе точно можу сказати: це місце, куди хочеться повертатися знову і знову.
Xiaomi вне форума   Ответить с цитированием
Ответ