Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 21.08.2026, 01:05   #1
терлям
Местный

По умолчанию Замовити тканину

Може, хтось нещодавно замовляв тканину онлайн і може порадити перевірений магазин? Потрібен хороший матеріал, але не хочеться брати перше-ліпше за красивою картинкою, адже важливі й склад, і щільність, і те, як тканина виглядає наживо. Особливо цікавить магазин із нормальним вибором, де можна знайти різні фактури та кольори й без довгих пошуків підібрати щось конкретне під пошиття.
терлям вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.08.2026, 01:16   #2
новая
Местный

Тут можу підказати варіант, який варто розглянути. Подивіться «Текстиль Контакт» https://tk.ua/ — асортимент справді великий, тому магазин підійде не лише для якогось одного виду пошиття. Я зазвичай звертаю увагу не тільки на зовнішній вигляд, а й на опис матеріалу, характеристики та призначення, і в цьому випадку з вибором простіше. Якщо є сумніви щодо конкретної позиції, можна порівняти кілька тканин між собою та вже після цього оформляти замовлення. Для тих, хто хоче купити тканину - це цілком зручний варіант: не треба їздити по різних точках у пошуках потрібної фактури, адже багато всього зібрано в одному місці.
новая вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.08.2026, 03:49   #3
kravecaleksandr
Местный

А підкажіть, займаюся пошивом постільної білизни вже чотири роки але досі беру тканину оптом у різних постачальників і це дуже незручно, хочу знайти одне місце де є і сатин і бязь і щось для дитячого напрямку, підкажіть хто вже вирішив це питання, де купуєте тканину рулонами оптом і чи задоволені якістю та умовами?
kravecaleksandr вне форума   Ответить с цитированием
Старый 21.08.2026, 04:20   #4
Osvald234
Местный

Привіт, я вирішив це питання рік тому і тепер навіть не уявляю, як раніше обходився без цього. Barbatextile це сайт, де в одному каталозі зібрано все необхідне для пошиття постільної білизни; я сам регулярно замовляю там різні матеріали оптом залежно від замовлень. Для дитячого напрямку останньою покупкою став ранфорс із принтом міньйони діти просто в захваті від такого малюнка; для дорослих комплектів нещодавно замовляв сатин Dyed SD-1652 розкішний матеріал із гарним блиском. У barbatextile дійсно великий вибір, там точно знайдеться відповідна тканина для постільної білизни оптом, яку можна замовити під будь-який бюджет і напрямок, асортимент постійно поповнюється. Мінімальне замовлення від одного рулону, BTEX доставляє безкоштовно «Новою поштою» по всій Україні при замовленні через сайт, програма лояльності надає додаткові знижки при збільшенні обсягів, що дуже зручно для стабільного виробництва.
Osvald234 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ