![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Підкажіть, будь ласка, як часто потрібно чистити аератор у кухонному крані? У мене через деякий час вода починає текти вже не так рівно, іноді струмінь розлітається в різні боки. Раніше ніколи не займався цим питанням, тому не знаю, як часто його треба знімати і чистити, щоб не довести до повного забруднення.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я зазвичай перевіряю аератор кілька разів на рік. Якщо вода жорстка, наліт з’являється швидше, тому краще не чекати проблем із напором. Знімаю насадку, замочую від відкладень, промиваю і ставлю назад. Простий догляд добре продовжує нормальну роботу крана.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Аератор варто чистити регулярно, адже всередині поступово накопичуються частинки бруду, мінеральні відкладення та вапняний наліт. Якщо вода стала текти слабше або струмінь почав змінювати напрямок, це вже сигнал, що настав час зайнятися очищенням. Зазвичай достатньо проводити профілактику раз на кілька місяців, особливо при жорсткій воді. Для очищення краще акуратно відкрутити насадку, замочити її, а потім промити всі деталі без пошкодження сітки.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Для очищення достатньо відкрутити насадку, замочити її у засобі від нальоту або відповідному розчині, потім м’яко прочистити та добре промити. Не варто колупати сіточку гострими предметами, бо її легко пошкодити. Також важливо доглядати не тільки за аератором, а й за самим змішувачем, щоб уникати накопичення плям і відкладень. Більше корисних порад про правильне очищення та догляд можна знайти у матеріалі про кухооний змішувач Franke Там добре описано, як підтримувати сантехніку у хорошому стані та зберегти її зовнішній вигляд надовго.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|