Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 05.08.2026, 21:39   #1
Morkva
Местный

По умолчанию Ігри

Цікаво почути реальні історії. Хто з вас бере участь у лотереях і чи були у вас виграші? Які саме суми або призи вдалося отримати?
Morkva вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.08.2026, 14:26   #2
mziiya
Местный

Я інколи беру участь більше заради цікавості. Великих виграшів у мене не було, але кілька разів вигравала невеликі грошові призи та сертифікат на покупки. Було приємно, хоча я завжди ставлюся до лотерей як до розваги, а не способу заробітку. Тому купую квитки дуже рідко і тільки на ту суму, яку не шкода витратити.
mziiya вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.08.2026, 18:29   #3
Vera166
Местный

Мені подобається брати участь у лотереях, адже це для мене один із варіантів цікавого дозвілля. Час від часу звертаю увагу на Національна лотерея України, переглядаю доступні розіграші та стежу за результатами. Не ставлюся до цього як до способу заробітку, а сприймаю участь як розвагу та можливість випробувати свою удачу.
Vera166 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.08.2026, 18:58   #4
Nikki1661
Местный

Мені подобаються лотереї, адже це цікавий спосіб урізноманітнити вільний час. Подобається сам процес участі, очікування результатів і можливість випробувати удачу. Сприймаю це як легку розвагу, яка додає трохи емоцій і позитивних вражень у повсякденне життя.
Nikki1661 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ