![]() |
|
|||||||
| Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Мій чоловік зараз у тривалому відрядженні, дуже сумую за ним вечорами. Хочеться щодня відправляти йому якісь милі та милозвучні знаки уваги перед сном. Де можна знайти гарні та ніжні картинки для цієї мети?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Турбота та увага на відстані мають величезне значення для збереження теплоти у стосунках. На ресурсі COMA легко знайти дуже затишний естетичний контент. Сам регулярно надсилаю дружині приємні сюрпризи, тому зберігаю відкритими картинки побажання на добраніч для рідних, друзів і коханих https://coma.in.ua/54642 . Там є оригінальні варіанти з теплими словами, які завжди піднімають настрій перед сном. Можна додавати до них коротке власне повідомлення або голосове привітання. Це гарантовано зробить ваш вечір значно теплішим!
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Я теж колись шукала щось подібне, коли чоловік був далеко. Найбільше мені сподобалися добірки з красивими листівками та побажаннями на добраніч — там можна знайти дуже ніжні картинки з теплими словами, які легко надіслати перед сном. Мені здається, такі маленькі знаки уваги справді допомагають відчувати близькість навіть на відстані.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|