Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Увлечения, спорт, культурная жизнь, дом и семья > Дом и семья, здоровье

Дом и семья, здоровье Семья, дети, мой дом, здоровье...

Ответ

Опции темы
Старый 05.08.2026, 13:36   #1
хх8хх
Местный

По умолчанию Побажання спокійного вечора близьким

Мій чоловік зараз у тривалому відрядженні, дуже сумую за ним вечорами. Хочеться щодня відправляти йому якісь милі та милозвучні знаки уваги перед сном. Де можна знайти гарні та ніжні картинки для цієї мети?
хх8хх вне форума   Ответить с цитированием
Старый 05.08.2026, 13:45   #2
Lalina
Местный

Турбота та увага на відстані мають величезне значення для збереження теплоти у стосунках. На ресурсі COMA легко знайти дуже затишний естетичний контент. Сам регулярно надсилаю дружині приємні сюрпризи, тому зберігаю відкритими картинки побажання на добраніч для рідних, друзів і коханих https://coma.in.ua/54642 . Там є оригінальні варіанти з теплими словами, які завжди піднімають настрій перед сном. Можна додавати до них коротке власне повідомлення або голосове привітання. Це гарантовано зробить ваш вечір значно теплішим!
Lalina вне форума   Ответить с цитированием
Старый 06.08.2026, 14:27   #3
mziiya
Местный

Я теж колись шукала щось подібне, коли чоловік був далеко. Найбільше мені сподобалися добірки з красивими листівками та побажаннями на добраніч — там можна знайти дуже ніжні картинки з теплими словами, які легко надіслати перед сном. Мені здається, такі маленькі знаки уваги справді допомагають відчувати близькість навіть на відстані.
mziiya вне форума   Ответить с цитированием
Ответ