Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 16.06.2026, 23:46   #1
mila25
Местный

По умолчанию Дитячі іграшки

Я нещодавно обирала іграшки для свого малюка і була приємно здивована асортиментом у https://donebydeer.com.ua/igrashki/ . Тут справді є все для різних етапів розвитку дитини: від перших сенсорних брязкалець і прорізувачів до складніших пазлів, сортерів і розвиваючих іграшок. Особливо сподобалися сенсорне брязкальце з прорізувачем Pigee, прорізувачі Sheepy та Dotti — вони зручні, безпечні й одразу привертають увагу малюка. Також цікаві контрастні картки та дзеркала для активності, які добре підходять для раннього розвитку. Я помітила, що всі іграшки не просто красиві, а продумані до дрібниць: приємні кольори, якісні матеріали та зручні форми для маленьких ручок. Окремо хочу відзначити пазли, каталочки та активні іграшки — вони допомагають дитині розвивати координацію та логіку в ігровій формі. Загалом залишилася дуже задоволена вибором і впевнена, що ці іграшки точно будуть довго служити та приносити радість дитині.
mila25 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ