![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Sziasztok. Keresek egy jó Vavada promo code-ot, ami nemcsak nagy bónuszt ígér, hanem tényleg ki is lehet belőle hozni valamit. Nem akarok olyan ajánlatba belefutni, ahol lehetetlen a wagering. Ti melyik kódot használtátok, és melyik vált be a legjobban? A cashbacket ismerem, de most kifejezetten a befizetéses bónuszok érdekelnének. Kérlek, adjatok tippeket, mert elvesztem a sok lehetőség között. Köszönöm szépen.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
Szia. Én a Vavada promo code-ok közül a "VAVADA100" típust szeretem, ami 100% bónuszt ad az első befizetésre 1000 dollárig. A wagering 35x, ami nem a legkisebb, de teljesíthető, ha alacsony volatilitású nyerőgépeken játszol, például a Starburstön vagy a Blood Suckers-en. Ami fontos: a bónuszpénzt nem szabad elszórni nagy tétekkel, mert van maximális tét limit (általában 5 euró
. Én azt javaslom, hogy a bónusz teljesítésére külön játékszekciót szánj, és ne keverd a saját pénzeddel. A másik jó lehetőség a heti reload bónusz, amit néha kód nélkül is adnak. A no deposit kódokat felejtsd el, azok itt ritkák. Részletes bónusz elemzéseket itt találsz: vavada promo code
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|