![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Хлопці, скажіть чесно, це тільки мене трохи напрягає тема офіційної оплати реклами? 😄 Начебто нічого складного, але як почнеш читати форуми та поради — складається враження, що скоро треба буде окрему освіту отримувати. Хочеться зробити все нормально, без сірих моментів, щоб була оплата, документи й спокійна голова. Може, хтось уже давно це проходив і знає якийсь адекватний та не заморочений спосіб? Бо поки більше питань, ніж відповідей.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я займаюсь онлайн-продажами вже кілька років і добре знаю, наскільки важливо мати стабільного партнера для рекламних платежів. Раніше доводилось постійно шукати обхідні рішення, витрачати нерви й час на перевірки та підтвердження. Коли мені порадили BillingMedia, я спочатку поставився скептично, але після першої співпраці змінив свою думку повністю. Сервіс працює професійно, усе організовано чітко та прозоро. Найбільше сподобалось, що поповнення рекламних акаунтів https://biz.liga.net/ua/all/press-re...mnykh-platform виконується дуже швидко, а підтримка реально допомагає, а не просто відповідає шаблонами. Я оплачував рекламу для Google та TikTok і жодного разу не виникло проблем чи затримок. Для мене це важливо, бо будь-яка пауза в рекламі означає втрату клієнтів і продажів. BillingMedia залишили враження команди, яка чудово розуміє потреби сучасного бізнесу й дійсно працює на результат. Тепер рекомендую їх знайомим підприємцям, які хочуть спокійно працювати з міжнародними рекламними платформами.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|