Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 20.05.2026, 16:32   #1
albelen36
Местный

По умолчанию Хочу купити квартиру самостійно — чи це зараз реально?

Всім привіт. Останнім часом активно думаю про купівлю квартири й вирішив, що хочу пройти цей шлях без рієлторів. Не через економію навіть, а тому що люблю сам розбиратись у деталях. Але чим більше дивлюсь сайти, тим більше сумнівів: багато дивних оголошень, старі фото, не відповідають на повідомлення. Може, хтось уже проходив через це й знає нормальні сервіси для самостійного пошуку? Цікаво почути реальний досвід — де знаходили хороші варіанти, як перевіряли власників і на що звертали увагу. Думаю, тут є люди, які теж не люблять зайвих посередників
albelen36 вне форума   Ответить с цитированием
Старый 23.05.2026, 08:35   #2
Harun
Местный

Як інвестор у нерухомість я завжди шукаю способи зменшити витрати і підвищити ефективність угод, тому ідея сервісу Findly одразу привернула мою увагу. Платформа дозволяє бачити пропозиції з різних джерел і одразу відсіювати ті, де є зайві комісії. Це економить не тільки гроші, а й час, що в моїй сфері дуже важливо. Я переконався, що покупка квартири без комісії https://findly.com.ua/ реально дає перевагу при формуванні інвестиційного портфеля. Зручні фільтри і оновлення бази допомагають швидко знаходити цікаві об’єкти. Також подобається, що можна одразу порівнювати ринок без додаткових посередників. Це робить процес більш прозорим і стратегічно вигідним.
Harun вне форума   Ответить с цитированием
Ответ