![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Вчора невдало повернувся, коли піднімав важку сумку, і в спині щось сильно хруснуло. Тепер кожен рух приносить сильне страждання, не можу нормально нахилитися, навіть взутися самостійно стало величезною проблемою. Лежати теж боляче, доводиться довго шукати зручну позу, щоб хоч трохи заснути. Підкажіть, які сучасні методи лікування допомагають швидко зняти такий гострий стан без шкідливих уколів-блокад. До якого лікаря краще звернутися в Києві, щоб допомогли оперативно і без довгих черг?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Гострий простріл це дуже неприємно, знаю по собі, коли минулого літа так само скрутило на рівному місці через важку коробку. Самолікуванням краще не займатися, бо якщо сильний біль у попереку не проходить, це може бути серйозне ущемлення нерва або протрузія. Мене буквально за два дні повернули до нормального життя фахівці з клініки Вертебра на Осокорках. У них для таких випадків є унікальне обладнання, наприклад, лазер високої інтенсивності HIL та супер індуктивна система SIS. Мені зробили всього пару процедур, і запалення разом із гострим болем зникло повністю, зміг нормально розігнутися. Лікар там дуже грамотний, провів ретельний огляд, пояснив причину спазму і дав купу корисних порад на майбутнє. Клініка працює без вихідних з восьмої ранку до дев'ятої вечора, приймають за гострим болем дуже швидко. Ціни цілком адекватні, враховуючи, що вони реально ставлять на ноги без небезпечної хімії.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Дуже дякую за швидку відповідь та детальну пораду, ви мені просто надію подарували на нормальне одужання. Про лазерні процедури HIL я раніше не чув, але якщо вони так швидко знімають запалення, то це саме те, що мені потрібно. Обов'язково зателефоную в Вертебру на Осокорках прямо зараз, сподіваюся, у них є вільне віконце на сьогодні.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|