![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Хлопці та дівчата, підкажіть, де зараз можна нормально відпочити ввечері онлайн без зайвого головного болю? Раніше іноді крутив слоти на одному закордонному сайті, але там постійно якісь проблеми з конвертацією валют, та й інтерфейс заплутаний, чорт ногу зламає. Хочеться знайти щось наше, українське, де все чітко розписано, є нормальна підтримка і зрозумілі правила. Головне, щоб сайт не «падав» кожні п'ять хвилин і не доводилося шукати якісь дзеркала. Порадьте майданчик, де самі періодично проводите час, суто щоб розслабитися після важкого робочого дня.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я для себе нещодавно відкрив портал https://jonny-24.org/, там зібрано всю актуальну інфу про ліцензованого оператора Johnny24. Мені подобається, що у них все українською, рахунок у гривнях, і сайт працює як годинник. Дизайн простий, без зайвого візуального сміття. Сприймаю це суто як хобі для релаксу, тому для мене головне — надійність і чесні огляди. Але пам'ятай, що це просто розвага, граю тільки на вільні кошти, які не шкода витратити на дозвілля.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|