![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Хочу, щоб у квартирі пахло якось по-особливому, але звичайні освіжувачі мені не подобаються. Шукаю якісну ароматичну свічку або дифузор з дорогим запахом, який би тримався довго. Мені подобаються запахи чистоти, хвої або щось пряне та затишне. Які бренди роблять найкращі товари для дому, щоб вони не пахли "хімією"? Скільки приблизно коштують такі штуки зараз?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Для дому найкраще брати нішеві бренди типу Diptyque або Byredo, вони роблять просто магічні свічки та дифузори. Я бачила чудовий вибір таких штук в Ароматек там якраз представлені найкращі світові марки. Мені подобається, що їхні аромати дуже натуральні і створюють особливу атмосферу в кімнаті. Наприклад, свічка з ароматом хвої або деревини ідеально підійде для вітальні. Вони горять довго і пахнуть навіть тоді, коли не запалені, просто стоять на полиці. Також у них є спреї для текстилю, які теж дуже класно освіжають простір. Я часто купую там такі речі на подарунки друзям, всі завжди в захваті від пакування. Це реально інший рівень затишку, який варто спробувати хоча б раз. Сайт у них зручний, можна швидко вибрати за категоріями. Ціни різні, але за якість треба платити, зате вистачає надовго. Спробуй почати з невеликої свічки, щоб зрозуміти формат.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|