Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 23.04.2026, 12:26   #1
ForeVeR
Пользователь

По умолчанию Як правильно перевести кошеня на сухий корм щоб не було розладу шлунку?

Моєму малюку виповнилося два місяці, і я дуже переживаю через початок годування твердою їжею після материнського молока. Боюсь, що маленькі зубки не впораються з гранулами, а чутливий животик відреагує діареєю або відмовою від їжі. Ніяк не зважуся вибрати перший раціон, щоб забезпечити правильний ріст без зайвого дискомфорту.
ForeVeR вне форума   Ответить с цитированием
Старый 24.04.2026, 11:37   #2
Legend
Пользователь

Кошенята насправді дуже швидко адаптуються до дорослої їжі, якщо діяти поступово і не міняти марки щодня. Я переконана, що головна помилка новачків полягає у різкому переході на великі порції сухого продукту. Почніть із розмочування кількох гранул у теплій воді, щоб консистенція була звичною.
Legend вне форума   Ответить с цитированием
Старый 25.04.2026, 11:14   #3
MaCa
Пользователь

Наголошують на важливості вмісту молозива у складі перших сумішей, оскільки воно допомагає зміцнити імунітет у критичний період відлучення. Важливо додавати новий продукт потроху до вологого корму, збільшуючи частку сухого протягом десяти днів. Такий плавний підхід дозволяє ферментам підшлункової залози адаптуватися до складних вуглеводів та протеїнів без ризику виникнення запальних процесів у кишечнику.
MaCa вне форума   Ответить с цитированием
Старый 26.04.2026, 11:50   #4
BOND 007
Пользователь

Цитата:
Сообщение от ForeVeR Посмотреть сообщение
Моєму малюку виповнилося два місяці, і я дуже переживаю через початок годування твердою їжею після материнського молока. Боюсь, що маленькі зубки не впораються з гранулами, а чутливий животик відреагує діареєю або відмовою від їжі. Ніяк не зважуся вибрати перший раціон, щоб забезпечити правильний ріст без зайвого дискомфорту.
Для успішного старту та здорового розвитку вашого пухнастика ідеально підійдуть раціони, які містять усі необхідні мікроелементи та антитіла. Я нещодавно вивчала поради експертів про корм для кошенят PRO PLAN https://www.purina.ua/cat/cat-food/proplan/kitten де детально описано користь молозива для формування міцної імунної системи.
На сайті Purina® можна знайти лінійки, які спеціально адаптовані під потреби кошенят на різних етапах їхнього першого року життя. Завдяки спеціальним формулам, ви зможете підтримати розвиток мозку та зору малюка за допомогою омега-3 жирних кислот. Це дуже важливо, адже саме зараз закладається фундамент здоров'я на все майбутнє життя тварини.
Такий підхід допоможе уникнути будь-яких проблем із травленням та зробить процес переходу на тверду їжу абсолютно непомітним і безпечним. Спробуйте обов'язково почати саме з цих перевірених продуктів, бо вони реально відповідають усім фізіологічним вимогам маленьких хижаків.

BOND 007 вне форума   Ответить с цитированием
Ответ