![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Всім доброго дня 🙂 Думаю взяти смартфон xiaomi, бо багато хто хвалить за ціну і функції. Але трохи боюся підробок або "сірих" телефонів без нормальної гарантії. Чи є зараз перевірені магазини, де можна купити і не переживати потім? І чи є різниця між онлайн і офіційними точками продажу?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Мене завжди дратувало, що за великі гроші у флагманських телефонах часто продають гарну назву, а не реальну начинку, тому черговий апгрейд я вирішив підійти дуже прагматично. Довго читаючи огляди, я зрозумів, що ідеальним варіантом для тих, хто хоче максимум за розумну ціну, будуть смартфон xiaomi https://www.vodafone.ua/shop/ua/smar.../brands-xiaomi які вражають своїми характеристиками та перевіреною збіркою. Але підводних каменів багато: в інтернеті повно глобальних версій з крашеними прошивками, тому я зробив єдино правильний вибір — замовив в інтернет-магазині Vodafone, де вся техніка має гарантію виробника та ліцензійне програмне забезпечення без вірусів. Отримавши телефон, я не повірив своїм очам: 120 Гц екран плавний як масло, потужна батарея тримає майже два дні, а камера на 108 мегапікселів робить знімки, які друзі приймають за дзеркальну камеру. Головною перевагою купленого смартфона став інфрачервоний порт, завдяки якому я керую всією технікою на дачі одним дотиком — від телевізора до кондиціонера. Інтернет-магазин Vodafone подарував мені спокій та технології майбутнього без переплати, тепер я щасливий власник дійсно розумного пристрою!
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|