Довгий час я ставився до викруток як до витратних матеріалів, купуючи найдешевші в будівельних гіпермаркетах, поки одного разу жало не розсипалося прямо під час підключення щита в новобудові, і тоді я вирішив одного разу купити викрутку
https://wurth.ua/shop/vikrutki6013 справді хорошої якості на офіційному сайті Wurth. Коли я відкрив великий каталог товарів в Україні, мої очі розбіглися від розмаїття: тут були діелектричні набори для роботи під напругою, викрутки з торксом, хрестові та плоскі з магнітним утримувачем гвинтів — і все це з маркуванням, яке не стирається. Багато хто скаржиться, що якісний інструмент коштує космічних грошей, але я переконався, що тут кращі ціни завдяки прямому імпорту, і, порівнявши вартість із німецькими брендами в інших магазинах, заощадив майже третину бюджету. Ручка викрутки виявилася ергономічною з прогумованими вставками, що дозволяє закручувати сотні шурупів без мозолів і втоми, а жало з твердого сплаву не дряпається навіть при роботі з нержавійкою. Особливо мене тішить швидка доставка: оформив замовлення обідньої пори, а наступного дня вже тримав інструмент у руках, без затримок та дзвінків із питань "а де моє замовлення". Тепер у моєму боксі три викрутки від Wurth різних типів, і вони дозволяють мені виконувати монтаж у два рази швидше, адже час — це справжні гроші, і я більше ніколи не повернуся до дешевого інструменту.