![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Пользователь
|
Я спочатку взагалі не хотів користуватися сайтом з телефона, бо був упевнений, що нормально все можна робити тільки з ноутбука. Але потім кілька разів ловив себе на тому, що перевіряю події на ходу, у транспорті чи десь між справами, і поступово таки перейшов на мобільний формат. Для мене він виявився зручним саме в буденних ситуаціях, коли треба швидко зайти, глянути лінію чи просто не сидіти весь час за компом. Хоча повністю десктоп я все одно не відкинув.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Пользователь
|
У мене вийшло десь посередині. Я теж думав, що мобільна версія — це більше як запасний варіант, але потім звик і зараз більшість речей дивлюся саме з телефона. Не скажу, що новачку обов’язково треба одразу повністю пересідати на смартфон, але спробувати точно варто. Я зазвичай просто відкриваю Cтавкі бет https://stawki-pl.bet/uk/ з телефона, коли треба швидко перевірити, що є по лінії, і цього мені часто достатньо. А якщо вже хочу спокійно посидіти, щось довше порівняти або не поспішати з вибором, тоді зручніше повернутися на великий екран. Для мене мобільна версія — це не заміна всьому, а нормальний щоденний інструмент без зайвого пафосу.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|