![]() |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Привіт усім! Старий диван уже давно відслужив і зламався - хочемо викидати і брати новий, але не знаю, з чого почати вибір. Потрібно, щоб довго служив і виглядав красиво в інтер’єрі, а не «розвалився» після року.
Підкажіть, який диван реально вартий своїх грошей: які наповнення краще, які тканини витримують навантаження, і на що звертати увагу, щоб не купити «кота в мішку»? І де ви обирали собі - в салоні, на ринку чи онлайн? |
|
|
|
|
|
#2 | |
|
Местный
|
Цитата:
Щодо вибору дивана, то тут головне не вестися на надто низьку ціну, бо ремонт обійдеться дорожче. Ми свій попередній теж викинули через просідання поролону буквально за півтора року. Тепер я дивлюся тільки на наповнення: якщо хочете, щоб диван тримав форму роками, шукайте незалежний пружинний блок (Pocket Spring) або якісний високоеластичний пінополіуретан. Щодо оббивки, то для дому найкраще підходить мікрофібра або шеніл - вони приємні на дотик і не лисіють через тертя. А якщо вдома є коти чи діти, то беріть тканину з ефектом «антикіготь», вона реально рятує. Зараз купувати меблі на ринку - це лотерея без гарантій, тому я завжди шукаю перевірені салони з хорошою репутацією. Останнім часом дуже піднялася в плані якості турецька збірка - вони вміють поєднувати надійні каркаси з вишуканим виглядом. Можу вам порекомендувати придивитися до того, які зараз бувають турецькі дивани в стилі модерн https://stul-i-stol.com.ua/ua/myagka...-stile-modern/ там зазвичай дуже гідна фурнітура і механізми трансформації, які не заклинюють через місяць. З лайфхаків: обов'язково перевірте, як пахне диван у магазині. Якщо є різкий хімічний запах - значить, на клеї та матеріалах сильно економили, і вдома він буде смердіти тижнями. |
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|