![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Народ, підкажіть, будь ласка, хто реально брав мариновані шампіньйони, вони нормальні по текстурі чи більше на гуму схожі? Бо я кілька разів пробував у гостях, і таке відчуття було, ніби жуєш щось дивне, не зовсім гриб. Може це від рецепту залежить чи від самих грибів? Хочу взяти для салату і просто як закуску, але не хочеться розчаруватися і викинути банку. Цікавить, які вони мають бути в ідеалі: м’які чи пружні, і чи нормально, що іноді скриплять на зубах?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Брав не раз, і можу сказати, що вони не повинні бути гумові, це вже або перетримали, або якість так собі. Нормальні мариновані шампіньйони мають бути пружні, але не жорсткі, легко кусатися і не тягнутися як резина. Часто проблема буває в самому маринаді або в тому, що гриби занадто великі чи старі. Молоді гриби виходять ніжнішими і приємнішими. Ще має значення, чи вони цілі чи різані, бо різані швидше просочуються і зазвичай м’якші. Я б радив звертати увагу на склад і вигляд, щоб не було мутного розсолу.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Дякую за відповідь, тепер трохи зрозуміліше. Я просто не дуже часто таке беру, тому і сумніваюся. Брав якось банку, і вони реально були тверді, аж не приємно їсти, хоча на вигляд все ок було. Може правда попалися старі або неправильно приготовані. А ще цікаво, вони завжди мають бути з кислинкою чи бувають більш нейтральні? Бо мені не дуже заходить сильний оцтовий смак, хочеться щось більш м’яке. І чи нормально, що іноді вони трохи слизькі, чи це вже знак, що щось не так?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Можно зручно купити консервовані гриби у Дніпрі в онлайн магазині MAUDAU https://maudau.com.ua/dnipro/categor...ervovani-hryby бо там можна переглянути склад і вибрати щось більш підходяще по характеристиках. Сам формат консервованих грибів зручний тим, що вони вже готові до вживання, але все впирається в якість продукту. Краще брати невеликі шампіньйони, у прозорому розсолі, без стороннього запаху. Тоді шанс отримати нормальний смак і текстуру значно вищий.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|