![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Хотів би дізнатися вашу думку щодо довговічності гранітні мийки для кухні. Чи не втрачають вони вигляд через кілька років використання? Зараз розглядаю цей варіант, бо хочеться поставити щось більш сучасне, ніж звичайна металева мийка. Але трохи хвилює питання, чи не з’являються з часом подряпини, відколи або інші дефекти. Якщо хтось користується такою мийкою вже кілька років, поділіться своїм досвідом.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
У мене така мийка встановлена вже кілька років, і за цей час вона практично не змінила свого вигляду. Коли встановлював кухню, теж були сумніви щодо довговічності. Але на практиці вона показала себе досить добре. Подряпин я не помічав, хоча кухня використовується щодня і посуд буває важкий.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
У мене досвід трохи менший, але теж можу сказати, що мийка поводиться нормально. Найбільше подобається те, що вона тихіша за металеву. Коли вода падає на дно чаші, звук не такий різкий. Також мені подобається, що поверхня виглядає більш сучасно і добре поєднується зі стільницею.
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Там пояснюють, чим ці мийки відрізняються від інших, чому вони практичніші і як підібрати модель під свою кухню. Я після прочитання вже більш впевнено вибирав і в результаті взяв Franke. Чесно взагалі не пожалкував. Виглядає стильно і користуватись приємно. Тому моя порада перед покупкою обов’язково почитайте ту статтю, реально допомагає розібратись.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|