Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 07.03.2026, 13:48   #1
oldfasi
Местный

По умолчанию Як знайти ювелірний магазин зі стильними прикрасами?

Маю таке питання до тих, хто цікавиться прикрасами. Зараз шукаю ювелірний магазин в Україні, де можна купити щось стильне, але й якісне. Бо часто буває так: або дизайн гарний, або якість хороша, а разом — рідкість. Можливо, я просто не там дивлюсь. Хочеться знайти магазин, де прикраси виглядають сучасно і не повторюються у кожної другої людини. Якщо у вас є улюблені магазини або бренди, які справді радують і дизайном, і якістю — поділіться, будь ласка.
oldfasi вне форума   Ответить с цитированием
Старый 11.03.2026, 17:05   #2
ardzo
Местный

Я довго шукала ювелірний магазин, де можна знайти справді якісні золоті та срібні прикраси, і нарешті моя подруга порадила київський ювелірний завод https://kuz.ua/ коли я прийшла туди, я була здивована величезним асортиментом – стільки різних сережок, браслетів і кулонів, що важко було обрати. Я купила золоті сережки та срібний браслет, і вони чудово виглядають, зовсім не відрізняються від дорогих брендів. Ціни приємно здивували, а якість справді на висоті. Персонал дуже привітний і терпляче відповідає на всі питання. Мені особливо сподобалося, що можна знайти як класичні, так і сучасні моделі. Тепер я точно знаю, куди повертатися за подарунками для себе та рідних – київський ювелірний завод точно не розчарує.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Ответ