![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Я ніколи не готував теплий салат з яловичиною, і вирішив спробувати. Але не зрозумів, скільки часу треба смажити м’ясо, щоб воно залишалося ніжним, а не стало жорстким. Може, хтось знає трюк чи секрет, як правильно підготувати яловичину для теплого салату, щоб після смаження вона була соковита і м’яка? Буду вдячний за детальні поради!
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я зазвичай радив би не поспішати зі смаженням і не класти м’ясо на сильний вогонь одразу. Добре його трохи відбити та залишити кімнатної температури перед приготуванням. Смажити краще невеликими порціями, щоб шматочки не варилися у власному соку, а саме підрум’янювалися. І не забувайте про відпочинок після смаження — так соки розподіляються рівномірно, і м’ясо виходить більш ніжним.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Спробую робити маленькі порції і давати м’ясу відпочити. Але ще хотілося б зрозуміти, чи має значення, як довго тримати його на сковороді. Я боюся пересмажити, бо хочу, щоб салат був не тільки смачний, а й щоб яловичина реально залишалася ніжною. Хто вже робив цей салат і може ділитися реальними часами смаження на середньому вогні?
|
|
|
|
|
|
#4 | |
|
Местный
|
Цитата:
Після цього дайте йому пару хвилин «відпочити», а потім вже додавайте до овочів. І особисто я готую теплий салат з яловичиною https://www.torchyn.ua/recipes/teply...t-s-govyadinoj з соєвим соусом та гірчицею Торчин, додаючи трохи зелені і легкий соус перед подачею — виходить соковито, смачно і ароматно.
|
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|