![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Хто з підгрупи 3.2, відгукніться, як у вас зараз реальна ситуація з частотою відключень? Бо я дивлюсь на цей розклад і мені стає зле. Написано, що вимикають тричі на день, але сусіди кажуть, що буває і частіше.
Хочу зрозуміти, до чого готуватись, бо робота зав'язана на електриці. Чи реально там такі довгі паузи, як малюють, чи є шанс на світліші проміжки? |
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
На жаль, ситуація не дуже втішна. Я теж на 3.2, і нас зараз "гасять" стабільно по три рази на добу. Найгірше те, що графік часто зсувається в гіршу сторону. Зазвичай ранковий блок з 8 до 10 і вечірній з 18 до 20 - це залізно немає світла. Плюс ще денний слот додають, якщо дефіцит росте. Тож про "шанс на світліші проміжки" я б не мріяв, краще готуй зарядну станцію.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
Оце "зсувається" мене найбільше і напружує. Вчора мав важливий дзвінок, розрахував час нібито зі світлом, а вирубали на 20 хвилин раніше. Потім увімкнули із запізненням, і весь графік полетів шкереберть.
Таке враження, що 3.2 зараз якась експериментальна група, бо у знайомих з першої черги все чіткіше. Де ти береш оперативну інформацію про ці зміщення? Бо офіційний телеграм поки напише, то вже й не актуально, а сидіти і гадати на кавовій гущі набридло. |
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Я теж раніше психовав через ці раптові зміни, поки не знайшов нормальний ресурс. Зараз моніторю детальний графік відключення світла полтава 3.2 і це мені допомагає планувати день.
Основна перевага цього сайту в тому, що вони дуже швидко відображають зміни саме для нашої підчерги. Часто буває так, що 3.1 ще світиться, а нас вже вимкнули через локальне перевантаження, і там це видно відразу. Вони підтягують дані про аварійні відключення, які накладаються на планові, тому ти бачиш реальну картину, а не теоретичну табличку. Я тепер завжди звіряюсь з їхнім прогнозом: якщо бачу попередження про дефіцит, то розумію, що вечірній блок буде довшим. Це набагато надійніше, ніж чекати повідомлень від ЖЕКу чи слухати плітки в чаті будинку. Просто закріпи вкладку і оновлюй перед важливими дзвінками, тоді хоча б знатимеш точний час без сюрпризів.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|