Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 10.12.2025, 15:12   #1
Парфонтий
Местный

По умолчанию Шукаю надійний склад секонд хенду!

Шукаю надійний склад секонд хенду для стабільних поставок, бо вже тричі отримував мікси з різким падінням якості. В магазині важливо підтримувати нормальний асортимент, тому не можу собі дозволити мішки, де половина речей з дефектами. Цікавить, як ви перевіряєте постачальника перед тим, як брати велику партію, і хто реально дає передоплатний огляд товару.
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.12.2025, 15:12   #2
Teer
Местный

У моєму випадку ключовим стало уточнення, хто конкретно сортує речі та чи одна бригада працює над усіма міксами. Якщо персонал змінюється щодня, партії будуть нерівними. Ще прошу фото крупним планом окремих речей, які вважаю ризиковими. Це дає уявлення, як складують товар і чи дотримуються умов по категоріях. Якщо ухиляються від відповідей, я навіть не розглядаю цей склад.
Teer на форуме   Ответить с цитированием
Старый 10.12.2025, 15:13   #3
ardzo
Местный

Коли тільки починав, теж отримував поставки з великою кількістю браку, тому виробив правило перевіряти не лише самі фото, а й послідовність у комунікації. Якщо склад одразу може надати відео реальної партії, пояснити, як формують крем і де лежить запас на мікс, це ознака, що люди працюють відкрито. У складніших випадках я прошу показати одну або дві категорії наживо, щоб бачити стан тканини та відсутність пошкоджень.
ardzo вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.12.2025, 15:13   #4
Мартын
Местный

Цитата:
Сообщение от ardzo Посмотреть сообщение
Коли тільки починав, теж отримував поставки з великою кількістю браку, тому виробив правило перевіряти не лише самі фото, а й послідовність у комунікації. Якщо склад одразу може надати відео реальної партії, пояснити, як формують крем і де лежить запас на мікс, це ознака, що люди працюють відкрито. У складніших випадках я прошу показати одну або дві категорії наживо, щоб бачити стан тканини та відсутність пошкоджень.
Я стабілізував поставки тільки після того, як перейшов на роботу з одним постачальником, який не приховує стан партій і дає можливість усе перевірити. У мене такий досвід з https://britishsecond.com.ua/ru бо вони без проблем надають відеоматеріали, деталізують склад мішка і не уникають уточнень.
Так простіше оцінити, чи підійде партія саме для твого магазину. Ще корисною виявилась їхня допомога по розвитку точки, бо можна узгодити питання щодо вибору місця, формату залу, брендування, сайту та просування.
Це помітно зекономило мені час при відкритті другої локації. Моя порада така, що важливо мати постачальника, який не приховує товар і чітко показує, як формується мікс. Коли є доступ до реальних матеріалів, можна уникнути браку і планувати продажі без ризиків.
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Ответ