Кировоград - городской форум

Вернуться   Кировоград - городской форум > Город Кировоград > Общие темы

Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент...

Ответ

Опции темы
Старый 10.12.2025, 13:12   #1
Мартын
Местный

По умолчанию Хто замовляв зі складу: приходить так, як обіцяють, чи все одно сюрпризи?

Планую оновити асортимент і хочу знайти оптовий склад секонд хенду з чітким сортуванням. Декілька останніх партій від інших продавців були повністю неконтрольованими: змішаний стан, одяг різних сезонів, а подекуди навіть речі з магазинних розпродажів. Потрібно працювати тільки з післяплатою, щоб не купувати кота в мішку. Якщо хтось має стабільного постачальника, поділіться досвідом.
Мартын вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.12.2025, 13:12   #2
Teer
Местный

У мене кілька разів траплялась ситуація коли склад надсилає нормальні фото, а в реальності мішок виглядає зовсім інакше. Щоб цього уникнути, зараз обов’язково прошу відео з повним оглядом. Якщо склад дійсно працює чесно, він без проблем покаже що в мішку є не лише зверху. Там де немає власних магазинів, якість наповнення рівніша, бо вони не мають що підмішувати. Післяплата обов’язково, бо повернення передоплати майже нереально вибити.
Teer вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.12.2025, 13:13   #3
Калина
Местный

Я перевіряю постачальника по реакції на уточнення. Якщо вони конкретно описують що входить у кожну категорію, це ознака системності. Якщо уникають деталей або відповідають занадто узагальнено, майже завжди всередині мішка буде хаос. Обов’язково дивлюсь на дрібні моменти: стан швів, колір тканини, фурнітуру. Це одразу показує чи сортували партію, чи просто накидали що було під рукою. Документи на кожен кілограм теж важливі, бо якщо склад працює офіційно, він не буде ризикувати домішками.
Калина вне форума   Ответить с цитированием
Старый 10.12.2025, 13:14   #4
Парфонтий
Местный

Цитата:
Сообщение от Калина Посмотреть сообщение
Я перевіряю постачальника по реакції на уточнення. Якщо вони конкретно описують що входить у кожну категорію, це ознака системності. Якщо уникають деталей або відповідають занадто узагальнено, майже завжди всередині мішка буде хаос. Обов’язково дивлюсь на дрібні моменти: стан швів, колір тканини, фурнітуру. Це одразу показує чи сортували партію, чи просто накидали що було під рукою. Документи на кожен кілограм теж важливі, бо якщо склад працює офіційно, він не буде ризикувати домішками.
Я вже кілька місяців співпрацюю з https://secondbaza.com і можу сказати що в них підхід максимально передбачуваний. Жодного разу не отримав магазинних залишків, хоча з іншими складами це була постійна проблема. Вони відправляють без передоплати, тому я на пошті розкриваю мішок і перевіряю весь вміст.
Якщо все відповідає тому що бачив на відео, оплачую. Документи дають одразу, кожен кілограм розмитнений, тож із законністю все чисто. Але навіть з ними я час від часу прошу нові відео і порівнюю декілька варіантів мішків, щоб контролювати стабільність наповнення.
Раджу також подивитись їхні умови на сайті просто щоб мати орієнтир, а далі вже звіряти з іншими складами і вибирати той варіант який буде стабільний саме для вашого формату продажів.
Парфонтий вне форума   Ответить с цитированием
Ответ