![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Вітаю! Розпочала шпаклювання стін перед фарбуванням, і чесно кажучи, трохи гублюся: яку шпаклівку краще брати для великих площ, щоб вона не кришилася і легко шліфувалася? Хочу, щоб результат був рівний і гарний, а не як після першого ремонту, коли все доводилось переробляти. Буду рада порадам від тих, хто реально робив це сам.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Для мого останнього ремонту я обрала Siltek, бо хотіла отримати ідеальний результат без зайвих проблем. Особливо корисною стала шпаклівка для стін https://siltek.ua/product-category/shpaklivki/ яка вирівнює поверхні і робить їх ідеально гладкими. Замовляла через офіційний сайт Ковальська і залишилася вражена швидкістю обробки замовлення та професійною консультацією. У Siltek величезний вибір будівельних сумішей: клейові, мурувальні, гідроізоляційні, ремонтні та навіть фарби. Мене вразила також легкість нанесення і швидке висихання шпаклівки, що значно скоротило час ремонту. Всі матеріали від Siltek створюють відчуття надійності та довговічності. Тепер я рекомендую їх усім друзям і знайомим, бо результат завжди перевершує очікування.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|