![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Останнім часом помічаю, що дитина часто перепитує й не завжди реагує на тихі звуки. Педіатр порадив перевірити слух за допомогою КСВП — кажуть, це точний метод для оцінки роботи слухового нерва. Але я зовсім не знаю, де саме у Києві можна зробити таке дослідження, щоб усе було професійно, з сучасним обладнанням і лікарями, яким можна довіряти. Може, хтось уже проходив КСВП і може підказати перевірене місце?
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
Я нещодавно займався саме цим питанням, тому можу підказати перевірений варіант. На сайті ВАШ СЛУХ НАША ТУРБОТА можна дізнатись ціни на ксвп https://vashsluh.com.ua/diagnostics/ksvp/ . У них сучасна діагностична апаратура, досвідчені сурдологи та аудіологи, які спеціалізуються на ранньому виявленні проблем слуху як у дітей, так і в дорослих. Дослідження проходить безболісно, триває недовго, а результати пояснюють зрозуміло. Я особисто був на консультації — ставлення уважне, усе прозоро й комфортно.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|