![]() |
|
|||||||
| Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
|
Опции темы |
|
|
#1 |
|
Местный
|
Хочу поставити гранітну мийку, але переживаю через шум. Чи сильно чути звук при звичайному напорі? Хтось пробував різні моделі, яка тихіша? Не хочу щоб кожен раз вода сильно гриміла, коли користуюся. Може є спосіб зробити так, щоб мийка працювала тихо, без додаткових шумів і стукотів при митті посуду чи водопроводі.
|
|
|
|
|
|
#2 |
|
Местный
|
У мене гранітна, звук реально є, але не критично. Якщо вода сильним напором ллється, чути легкий шум, але при помірному тиску майже непомітно. Я ставив спеціальні підкладки під мийку і додатково ущільнив місця стику з тумбою. Зменшило шум значно. Важливо правильно закріпити мийку, тоді не буде деренчання.
|
|
|
|
|
|
#3 |
|
Местный
|
У гранітних мийках шум залежить від товщини матеріалу і глибини чаші. Чим товща плита і глибше чаша, тим звук гаситься краще. У мене глибока модель, звук при звичайному напорі тихий, ледь чутно. Також враховуйте монтаж, якщо мийка не щільно прилягає до стільниці, звук від води сильно підсилюється.
|
|
|
|
|
|
#4 |
|
Местный
|
Якщо вирішите замовити гранітну, обов’язково перевіряйте товщину чаші і наявність шумопоглинаючих прокладок. Додатково можна ставити силіконову підкладку під мийку і ущільнювати стики з тумбою, це реально допомагає гасити шум.
Також важлива глибина, чим глибше чаша, тим звук м’якший. Можна почитати про гранітні мийки Franke та обрати підходящу, там детально про матеріал і конструкцію, на основі цього легше підібрати тиху модель.
|
|
|
|
![]() |
| Здесь присутствуют: 1 (пользователей: 0 , гостей: 1) | |
|
|