![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Уже не знаю, який корм брати своєму коту — купую новий, а він відвертається. Пробувала різні бренди, але жоден не підходить на довго. Може, хтось знає, де можна знайти нормальний вибір, щоб спробувати кілька варіантів і зрозуміти, який підходить найкраще?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
У мене теж такий був — не їв майже нічого, поки не підібрали правильний корм для кота https://puhnasti.com.ua/koty/korm-dl...orm-dlia-kotiv у «Пухнасті». Вони мають велику лінійку Farmina та Royal Canin, з докладними описами і рекомендаціями. Я почала брати маленькі упаковки різних смаків, щоб протестувати, а потім уже замовила 5-кілограмовий мішок того, що йому зайшло. Доставка швидка, оплата зручна, завжди гарно запаковано. Плюс, якщо сумніваєшся, консультант допоможе підібрати варіант під алергії або стерилізованих котів. Мені подобається, що все чесно — без прихованих надбавок, і товар відповідає фото. Тепер мій кіт нарешті їсть із задоволенням, а я спокійна, що замовляю якісний продукт.
|
![]() |
![]() |
![]() |