![]() |
|
Общие темы Общие темы, обсуждения всего наиболее наболевшего и важного на текущий момент... |
![]() |
|
Опции темы |
![]() |
#1 |
Местный
|
![]()
Дівчата, привіт. Підкажіть, будь ласка, яка туш для вій зараз реально дає ефект — щоб подовжувала і робила об’єм, але не склеювала вії і не обсипалась протягом дня. Я пробувала кілька дешевих варіантів із супермаркету, але результат залишає бажати кращого: або злипаються, або швидко змиваються. Хочеться знайти щось якісне, щоб користуватися щодня і не переживати за макіяж. Може, у когось є перевірені варіанти для щоденного використання?
|
![]() |
![]() |
![]() |
#2 |
Местный
|
![]()
О, я тебе прекрасно розумію! Я теж довго шукала туш, яка дійсно працює. Мені важливо, щоб вії були довгі і пухнасті, а макіяж тримався весь день. Я перейшла на професійні марки і відразу помітила різницю. Головне — наносити в кілька шарів, але акуратно, і не переборщити. Улюблена для мене зараз не тільки добре подовжує, а й тримає форму протягом дня, навіть якщо спекотна погода або довгі зустрічі. До того ж, її легко змити без роздратування очей.
![]() |
#3 |
Местный
|
![]()
Дякую, дуже корисно! А можеш уточнити, де ти купуєш цю туш? Бо я бачу багато варіантів онлайн, і не завжди зрозуміло, де реально оригінал. І ще цікаво — ти користуєшся тільки цією тушшю щодня, чи чергуєш з іншими? Бо мені важливо знайти один варіант, який можна використовувати постійно і не турбуватися про ефект.
|
![]() |
![]() |
![]() |
#4 |
Местный
|
![]()
Я завжди купую туш для вій https://www.notino.ua/mascara/ в інтернет-магазині Notino, і чесно скажу, це дуже зручно та надійно. Обираю саме професійні бренди — вони дають потрібний об’єм і подовження, вії не злипаються і макіяж тримається весь день. Можу наносити кілька шарів без ефекту «павутиння». Особливо подобається, що туш не обсипається, навіть якщо день спекотний або довгий, і легко змивається ввечері. Я користуюся однією тушшю постійно, і вона реально економна, бо не потрібно занадто багато продукту на пензлик. Для мене це ідеальний варіант для щоденного використання — комфортно, красиво і без проблем з очима.
![]()
![]() |